Nyhetsbyrån Blendow Lexnova
en del av Blendow Group

Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

Tel: 08-579 366 00
E-post: 
[email protected]

Avkopplad betyder inte bortkopplad. Med en skräddarsydd omvärldsbevakning kan du stressa av och låta oss göra jobbet att hålla dig på a jour med världen utanför hängmattan.

BESTÄLL
(ord pris 16 900kr för 12 månader)

Håll dig uppdaterad hela sommaren! 

Lexnova Nyheter

Skräddarsydd juridisk omvärldbevakning

Stärk bevisning och vässa argument med rättsutlåtanden från Sveriges främsta jurister!

Rättsutlåtanden – en del av Lexnova Nyheter
Tvistande parter kan låta experter underbygga sin juridiska argumentation i form av kostsamma rättsutlåtanden för att få framgång i mål. Efter avslutat process glöms dessa handlingar bort i domstolens arkiv.
Rättsutlåtanden är en dold, men ack så viktig, rättskälla där landets främsta experter analyserar en specifik rättsfråga och bör nyttjas för att stärka bevisning i kommande mål.

I Lexnova Nyheter finns nu en unik och växande samling av utvalda rättsutlåtanden från principiellt viktiga mål. Varje utlåtande är kopplat till en nyhet samt en underliggande dom.
Vässa dina argument och stärk din bevisning med en unik samling av Sveriges främsta juridiska experters resonemang.

Gör som jurister över hela landet, beställ Lexnova Nyheter redan idag!

En konkurrensfördel och försäkringsåtgärd

Hösten 2020 kommer inte bli någon annan lik. För dig som arbetar med juridik är det är det viktigare än någonsin att vara uppdaterad på senaste praxis och kommande lagändringar.

Med en skräddarsydd juridisk nyhetsbevakning från Blendow Lexnova ligger du steget före dina konkurrenter och är garanterad att inte missa någon juridisk händelse av vikt inom ditt område.

Lexnova Nyheter innefattar rättsfall, rättsutlåtanden, lagstiftning och förarbeten inom samtliga rättsområden och levererar kontinuerlig uppdatering av juridiska nyheter - till dator eller mobil app.

Få ett smakprov av Lexnova Nyheter på www.lexnova.se/senaste-nytt 

KAMPANJ! 
Just nu beställer du Lexnova Nyheter för läsning hela sommaren för endast 2 990kr eller ett 12 månaders abonnemang för endast 6 900kr (ord pris 16 900kr för 12 månader).

Kampanjen gäller vid nytecknande av Lexnova Nyheter tom 31/8-20 och kan ej kombineras med andra erbjudanden.