Blendow Lexnova är Sveriges ledande juridiska nyhetsbyrå. Vår bevakning innefattar rättsfall, lagstiftning och förarbeten inom samtliga rättsområden.  
*Mer om vår bevakning på: https://www.lexnova.se/tjanster/nyheter

Få tillgång till de senaste juridiska nyheterna

Lexnova Talk

Beställ Lexnova Talk

– fri tillgång till seminarier 
live och on-demand

2 990 kr/mån

Pris avser per månad ex moms och gäller vid tecknande av årsprenumeration med samlad förskottsfaktura.  

Med Lexnova Talk uppdaterar du dig snabbt på de senaste juridiska nyheterna inom ditt rättsområde. Landets mest initierade experter delar med sig av senaste nytt genom juridiska nyhetssändningar live och on-demand.
 
Delta på nyhetssändningar varje vecka
Varje vecka har du möjlighet att delta live på nyhetssändningar i seminarieform och ta del av över 150 seminarier on-demand. På ett och samma ställe kan du nu ställa frågor direkt till experterna och ta del av deras presentationer.

 
Bevakningar inom en mängd olika rättsområden
Säkerställ att du är uppdaterad på det senaste inom juridiken och kommande förändringar. Vi bevakar och gör ett urval av de viktigaste nyheterna inom affärsjuridik & compliance, arbetsrätt & HR samt fastighet, entreprenad & miljö. Dessutom sänds varje månad även aktuella juridiska nyheter inom andra rättsområden, som till exempel immaterialrätt, IT-rätt och familjerätt.

 
Arkiv med över 150 seminarier 
on-demand
Lexnova Talk är en ovärderlig kunskapsbank och trygghetsförsäkring för den yrkesverksamma juristen eller beslutsfattaren. Med ett abonnemang på Lexnova Talk ingår ett 80-tal live-seminarier varje år, samtidigt som du får tillgång till hela arkivet med tidigare sända seminarier för endast 2 990 kr/mån (ord. pris 2 990 kr/seminarium). 

De livesända seminarierna följer Advokatsamfundets riktlinjer för lärarledd utbildning.

LEXNOVA TALK

Digitala juridiska nyhetssändningar i seminarieform
– obegränsad tillgång live och on-demand