Lexnova Total – samla webbinarierna tillsammans med alla våra tjänster för endast 11 760 kr under ett helt år

Nyheter
Juridisk omvärldsbevakning av rättsfall, lagstiftning och förarbeten inom alla rättsområden. Vi bevakar flera instanser, från tingsrätt till högsta instans och skriver fler nyheter än någon annan aktör. Genom skräddarsydda bevakningsprofiler säkerställer du kontinuerlig uppdatering av rätt information och slipper nyhetsflöden som inte är relevanta. 
Play
Juridisk webb-TV med nyheter, analyser och praktiska tips från landets främsta experter. Ett enkelt sätt för dig som bolagsjurist att hålla dig uppdaterad på de senaste nyheterna och undvika dyra misstag. Våra experter ger varje månad sin analys.
Expertkommentarer
Med våra Expertkommentarer får du varje månad skriftliga analyser med praktisk vägledning som hjälper dig att agera rätt i krävande situationer.
Varje månad får du uppdateringar kring nya lagar och regler samt expertens analys och vägledning kring vad detta får för konsekvenser för berörda. Regelverken ändras frekvent och vi hjälper dig att hålla dig uppdaterad för att kunna fatta rätt beslut.
Praxis
Lexnova Praxis är lättanvända digitala handböcker där du hittar alla centrala rättsfall och ett antal lagbeslut som samlas på ett ställe för att underlätta hämtning av information. Få hjälp och vägledning för att lösa specifika juridiska frågor.


Pris alla tjänster: 1 år 11 760 kr

EU blev precis färdiga med förhandlingarna om den nya AI-förordningen som ska gälla i alla 27 EU-länder. Ett av begreppen som kommer vara centralt i förordningen är "högrisk". Vad är egentligen högrisk-AI? Hur kan du som leverantör eller användare av AI förbereda dig tills dess att förordningen börjar tillämpas om ett par år?

Kostnadsfritt webbinarium den 18 april kl. 12.00-12.45

Dag Wetterberg är advokat och författare med lång erfarenhet som bl.a. förlagsjurist hos Bonnier och som partner hos Magnusson Advokatbyrå. Han driver sedan 2017 WETTERBERG Advokatbyrå med specialisering inom GDPR, immaterialrätt, it-rätt, marknadsrätt och medierätt.

Webbinariet kommer ge en introduktion till den nya AI-förordningen med fokus på just högrisk och innebörden av begreppet högrisk i kontexten av AI och den nya förordningen. 

Webbinariet passar dig som är:

 • Advokat eller jurist inom IT-rätt
 • Företag som utvecklar och leverera  AI
 • Företag och myndigheter som använder AI

Efter webbinariet har du fått:

 • Ökad förståelse för vad den nya förordningen innefattar.
 • Exempel på högrisk-AI och hur sådan kan komma att hanteras.
 • Tips på hur du som användare eller leverantör av AI bör förhålla dig till den nya förordningen för att undvika juridiska problem.

OBS! Utbildningsintyg utgår ej för kostnadsfria webbinarier.

Allt du behöver veta om högrisk-AI och den nya förordningen som ska reglera AI i EU

Allmänna villkor hittar du här.

Anmäl dig till vårt kostnadsfria webbinarie

Vad behöver du veta om den nya AI-förordningen som kommer att gälla i hela EU?

EU förhandlar just nu om den nya AI-förordningen som ska gälla i alla 27 EU-länder. Ett av begreppen som kommer vara centralt i förordningen är "högrisk". Vad är egentligen högrisk-AI? Hur kan du som leverantör eller användare av AI förbereda dig inför att förordningen träder i kraft?

Kostnadsfritt webbinarie den 18 april kl. 12.00-12.45

Dag Wetterberg är advokat och författare med lång erfarenhet som bl.a. förlagsjurist hos Bonnier och som partner hos Magnusson Advokatbyrå. Han driver sedan 2017 WETTERBERG Advokatbyrå med specialisering inom GDPR, immaterialrätt, it-rätt, marknadsrätt och medierätt.

Webbinariet kommer ge en introduktion till den kommande AI-förordningen med fokus på just högrisk och innebörden av begreppet i kontexten av AI och den nya förordningen. 

Webbinariet passar dig som är:

 • Advokat eller jurist inom IT-rätt
 • Utvecklare av AI
 • Användare av A

Efter webbinariet har du fått:

 • Ökad förståelse för vad den nya förordningen innefattar.
 • Exempel på högrisk-AI och hur sådan kan komma att hanteras.
 • Tips på hur du som användare eller utvecklare av AI bör förhålla dig till den nya förordningen för att undvika juridiska problem.

OBS! Utbildningsintyg utgår ej för kostnadsfria webbinarium.

 

KOSTNADSFRITT WEBBINARIE

AI-förordningen och högrisk – några saker att tänka på

Lexnova håller dig uppdaterad på nya lagar och regler när du behöver det

KOSTNADSFRITT WEBBINARIE

AI-förordningen och högrisk – några saker att tänka på


Lexnova håller dig uppdaterad på nya lagar och regler när du behöver det

Allmänna villkor hittar du här.

Anmäl dig till vårt kostnadsfria webbinarie